Jump to content
Invision Community

Recommended Posts

AnngFkF.png

NU aveți voie cu orice server de înșelăciune (incluzând Obiectiv, Perete, Anti-ss, Nu-Recuperare, etc.) - BAN PERMANENT
Limbajul vulgar pe server nu este tolerat - Prima abatere (Gag 3minute) ,  A doua abatere (Gag 10 minute - Ban 120 minute).   
Orice fel de reclamă la alte Servere / Comunități este strict interzisă, dar nu a avut parte de un jucător bindat -  BAN PERMANENT
Nu putem folosi îngrijiri de server pe bază de cuvinte indecente.
RUSH-ul este permis !!
Nu faceți spam / Rebuy cu He / Flash / Molly -  Slay / Kick / Ban 120 minute
Nu aveți voie să vă urcați pe hartă -  Slay
Pe harta awp_bycastor32  nu aveți voie să faceți față CAMP în grotă. De asemenea, vă este interzis să luați Arme / He din casă -  Slay / Kick
Nu se acceptă jignirile la adresa Adminilor -  Gag 10 minute / Ban 60-120 minute. Menționez că jignirile la adresa FAMILIEI pot duce la clarificarea  interdicției permanente.
Reclama la adresa dvs. Jucător sau în administrație se face STRICT pe forum și pe serverul dvs.
Nu aveți voie să-ți pătrundă ostaticii pe Părți îngrijite până când aceștia rămân -  Slay / Kick
Nu acceptăm scripturile de orice sfat. Jocul default e cel mai frumos -  BAN PERMANENT
Anunțarea codaților se confruntă doar cu  u @
Stați cu privire la jocul său cu imunitate este interzisă. Dacă vreau să-ți stai serverul pentru a avea un loc de rezervare, vă puteți pune spectatorul pentru un joc încărcat în alte părți.
Nu face față serverului spam. Sunt deja suficient de jucători, iar dacă fiecare se confruntă cu spam-ul, nu mai putem face nimic -  Gag 3-5 minute.

Obiectivele Jocului

1) Obiectivele echipei  teroristilor:

Obiectivul principal al echipei este să planteze BOMBA.
Există o bombă care este plantată, teroriști și au obligația de a proteja.
Dacă bomba a fost scăpată, teroriștii și obligația de a recupera.


2) Obiectivele echipei de combatere a teroriștilor:

Rush-ul este permis.
Au obligația de a proteja locul în îngrijirea poate fi planta bomba.
În cazul în care bomba a fost plantată, le revine obligația de la dezamorsa.

Cu toate că jocul este un joc liber, este totuși în limita bunului simț. 

Reglementarea poate suporta modificări, atunci când puteți să rămâne mai întoarceți când sunt.

  Vă mulțumim că sunteți alături de noi!

-Echipa SKILLZONE.RO-

C5KQdSE.png

Regulamentul nu este făcut pentru a acorda vreun beneficiu cuiva, ci are rol de a ne ajuta în buna desfașurare a jocului.
Adminii trebuie să înțeleagă faptul ca ei sunt jucatori cu responsabilități. Niciun admin nu este mai presus de un jucator.
Regulamentul poate întâmpina modificări oricand. Drept urmare, vă sfătuim să îl mai citiți din când în când.
DE REȚINUT: Poate pe server râdem și glumim, dar respect regulile la sânge și nu mă abat de la ele pentru NIMENI.
Nu Acceptam pe server de limbajul inadecvat. Sunteți admini și trebuie să vă comportați ca un mod pentru jucătorii de pe server.
Certurile sunt interzise stricte, pot continua să discute adminilor ( U @ ), și să discuți în principal. Decât trebuie să se întărească și să se regreze mai târziu, mai bine aproape o gură de aer, te calmezi și te întorci la joc liniștit.
Încercați să vă prezentați despre glume proaste pe chat-ul adminilor. Față de asta în privința câtorva, dar de la o glumă se poate risca sau o ceașcă mai mare și poate duce la  sancționarea în regulă.
Administrații au strict interzis să amenințe alături Admini sau alți Jucători. Respectați jucătorii și vă puteți respecta și îi puteți asigura.
Nu aveți voie să cereți UP (+1 grad). La sfârșitul fiecărei luni, FONDATORII  vă vor verifica Activitatea, Portul și Interesul pentru server. În urma următoarelor criterii, se va decide dacă ar putea primi în sus / jos. Toate gradele sunt iau DOAR PE MERIT.
Administrații și obligații pentru un număr de informații pentru fiecare sănătate pentru îngrijirea asigurării sau executării pe server, pentru o posibilitate de Reclamare  / Cerere de unban pentru fiecare jucător.
La cererea de admin, când puteți vedea întrebarea "Ai citit regulamentul?" vei răspunde obligatoriu cu: „Citit și inteles”. Când apar, vei începe să înceapă.
La o posibilitate de Reclamație / Cerere de unban, are la dispoziție MAXIM 24 ore  pentru o poștă dovada.
Este interzisă împrumutarea contului înalti jucător. Este loc în personal pentru mai multe persoane, dacă se poate da dorință.
No faceți abuz de comenzile: [amx_say] / [amx_tsay] / [amx_csay] . Puteți folosi chat-urile strict pentru Informare / Anunțuri!
Nu aveți voie să vă spunem mai multe conturi. Jucați doar porecla-ul pe care aveți grijă și adminul băgat.
În condiții de îngrijire, există mai mult timp de 4 zile, are obligația de a anunța un forum ( numai pentru administratorii de categorie  ).
Administrare pot fi verificate oricând, dar doar pentru un  MANAGER  sau FONDATOR . În momentul în care există suspiciuni în legătură cu admin, pot să-i fac față în  DEMO și trebuie să le trimitem Fondatorului sau să-l poștăm doar la  administratorii.
Motivul pentru sancțiunile date jucătorilor trebuie să fie mai clar mai clar. Sfat motiv Fără: „sal, pa, iesi, dispari etc.”
Adminii nu au voie să intervină peste înaltă admin. În cazul în care se pot descărca, puteți întreține adminii mai mari în gradul în care puteți ceda problemele celor care sunt mai sigure pe ei.
CEREREA DE RĂSPUNSURI ESTE INTERZISĂ. Singurii care pot pot cere CERERI sunt FONDATORII  serverului.
Aveți voie să dați la vot doar dacă puteți îngriji sau alege serverul pentru a juca jucat în [/ harti  ], sau dacă poate lua acest lucru pentru un jucător cu jucători care sunt îngrijiți atunci când există server. Votul trebuie să conțină 3 adunări , pentru ca jucătorii să poată să aibă un soi mai mare de alegere.
Respectați jucătorii cu gradul mai mare se pot crea și urmați sfaturile lor. Se consideră că aceștia greșesc cu ceva, contactăm unul dintre  FONDATORI
Se va da lovitura AFK doar atunci când serverul este complet. În momentul în care serverul este complet complet, atunci puteți transfera jucători AFK la  Spectatori.
Administrații și obligații de verificare a forumul zilnic pentru a-și da cu părerea la  Cererile de unban / Cererile de Admin / Reclamații etc.
Luați în serios orice jucător anunță pe [ u @  ]
În momentul în care urmăriți un codat, puteți comanda [ amx_spectate  ]!
Programul de îngrijire poate oferi un avantaj față de plafoane în ceea ce privește  STRICT INTERZIS. În cazul în care sunteți prințuite cu ceva, primim   REMOVE + BAN PERMANENT  față de discuții. 
Orice admin este obligatoriu să se prezinte  în BANLIST în îngrijirea să poată să posteze toate datele de interzicere a serverului pe.
Mult spor in Adminat, -Echipa SKILLZONE.RO-

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...